سازمان سنجش کشور به تشریح اقدامات ۳۳ ماه گذشته خود پرداخت جلوگیری از ۵۰۰ سقط جنین سالم در مشهد و خراسان‌رضوی نقش انرژی خورشیدی در شکل‌دادن به شهرهای پایدار آینده پیرترین ببر سیبری ایران در باغ‌وحش ارم تلف شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) وجود پشه آئدس در ۶ استان کشور (۲ مرداد ۱۴۰۳) الزام در دریافت مجوز خروج از کشور برای مشمولان سربازی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم هوای گرم تا اوایل هفته آینده آخرین وضعیت پرونده «کورش کمپانی» تشریح شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) چگونه هزینه‌های سفر به روسیه را کنترل کنیم؟ بازداشت ۲ تن از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۳) هدفگذاری دانشگاه ها در دولت چهاردهم منطقی و مسئله محور شود ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی استان خراسان رضوی جز مناطق عاری از بیماری مالاریا است اعلام نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم (۲ مرداد ۱۴۰۳) بازداشت در مدینه به‌خاطر غزه | روحانی مشهدی از ماجرای دستگیری خود در عربستان، در ایام حج امسال می‌گوید کلاهبرداری میلیاردی تحت عنوان وکیل مهاجرت وامی قطره‌چکانی برای بازنشستگان | سهم ناچیز بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد و خراسان رضوی از وام ۳۰ میلیونی ویروس جدید «نیپا» جنوب هند را در حالت آماده‌باش قرار داد + ویدئو
سرخط خبرها

بستنی سنتی را در خانه تهیه کنید

  • کد خبر: ۳۴۹۵۵
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶
بستنی سنتی را در خانه تهیه کنید
“بستنی سنتی” یکی از دسر‌های بسیار خوشمزه مقوی و قدیمی هست که همیشه و در همه جا طرفداران زیادی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، یخ دربهشت، فالوده، شربت خاکشیر و بستنی جزو دسر‌های پرطرف دار این فصل از سال هستند که در بین آن‌ها بستنی، آن هم از نوع سنتی اش، طرف داران پروپاقرصی دارد تا آن اندازه که پس از گذشت ۶٠ سال از ورودش به ایران، هنوز هیچ دسری نتوانسته است جایگزین آن شود. برای همین تصمیم گرفتیم در پیشنهاد سرآشپز این هفته طرز درست کردن این دسر خوشمزه را آموزش بدهیم.
 
مناسب برای: ۶ نفر
 
زمان تهیه: ٨ ساعت

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی

شیر: ۴ پیمانه
شکر: یک و سه چهارم پیمانه
آرد: سفید یا نشاسته ذرت ۵/٢ قاشق چای خوری
ثعلب : یک قاشق چای خوری
گلاب: یک دوم پیمانه
وانیل: کمی

طرز تهیه:

شکر، آرد، وانیل و ثعلب را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد در شیرحل شود.
 
گلاب را اضافه کنید و همین طور به هم زدن ادامه بدهید تا ترکیب مانند فرنی سفت شود. وانیل را اضافه و زیر حرارت را خاموش کنید تا بستنی سرد شود.
 
بستنی را داخل فریزر بگذارید و هر ٢ ساعت یک بار آن را از فریزر خارج کنید، هم بزنید و دوباره به داخل فریزر برگردانید. این کار را ۴ مرحله تکرار کنید. با این کار، بستنی شما سفت می‌شود، ولی یخ نمی‌زند.
 
نکته: برای تهیه بستنی زعفرانی، باید داخل آن قدری زعفران آب کرده، برای بستنی کاکائویی کمی شکلات آب شده و کاکائو، و برای بستنی میوه‌ای مانند شاتوت یا آلبالو هم باید میوه پوره شده را همراه با خامه به آن اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم بستنی سفید هم می‌توانید قدری هل سفید به آن بیفزایید.
 
نکته: استفاده از نشاسته ذرت به جای آرد سفید کیفیت بستنی تان را بهتر خواهد کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->